Nieuws

'Samen eten’ nieuw initiatief

Na het succes van de sociale moestuin bij Natuurboerderij Lindehoeve, hebben de initiatiefnemers hiervan een nieuw plan bedacht om meer mensen samen te brengen: ‘Samen eten’. Op vier zaterdagen in de zomer kan jong en oud, gezinnen en alleenstaanden samen bij Natuurboerderij Dalfsen eten en ook als ze dat willen helpen bij de voorbereiding.

Het samen een maaltijd nuttigen is niet nieuw en wordt op meer plaatsen in Dalfsen al ingezet. Volgens de initiatiefnemers: ‘Wat dit project zo bijzonder maakt, is dat je er ook zelf een actieve bijdrage aan kunt leveren. Naast dat je kunt werken in onze sociale moestuin ‘De Groene Hof’, kun je ook meehelpen bij de voorbereiding van de maaltijd. Als je niet zo’n goede kok bent, mag je ook helpen met tafel dekken, afwassen en opruimen. Waar het om gaat is het samen zijn, gezellig kletsen en mensen ontmoeten. Als je met je handen bezig bent of lekker aan het eten bent, praat je gewoon makkelijker. Wat we ook willen stimuleren is recepten uitwisselen en elkaar tips geven over de bereiding van het eten.'

Het hele project wordt mogelijk gemaakt door de diaconieën van alle kerken in het dorp Dalfsen en in samenwerking met Saam Welzijn, Deelpakket Dalfsen en Natuurboerderij ‘Lindehoeve’. ‘Wij vinden het belangrijk dat meer mensen de mogelijkheid krijgen om op een vrijblijvende manier, tegen minimale of geen kosten, contacten kunnen leggen. In onze sociale moestuin werken nu 15 mensen en iedereen is van harte welkom om zich daarbij aan te sluiten. De data voor “Samen eten” zijn hierop afgestemd, omdat we dan de meeste oogst uit onze groentetuin kunnen halen. Wat is er mooier dan met verse biologische groenten te kunnen werken tijdens het koken.’ Op 11 juni, 9 juli, 27 augustus en 17 september vindt het oogsten plaats om 13.00 uur en de voorbereidingen voor het eten vanaf 15.00 uur. Mensen die alleen komen voor het eten zijn vanaf 17.00 uur welkom.

‘Je moet je wel opgeven en eventuele allergieën of dieetwensen doorgeven. We kunnen maximaal 30 personen aan per keer. Is er meer belangstelling, dan gaan we het aantal data uitbreiden. In principe hoef je niets te betalen als je helpt, maar een vrijwillige bijdrage of sponsoring is zeer welkom.’

Voor informatie of opgave (uiterlijk 3 dagen voor de datum) kun je terecht bij socialemoestuindalfsen@gmail.com of bel 06-50445991.

geef je nu op
Samen eten

Intentieovereenkomst getekend door drie partijen

Op dinsdag 7 december hebben Tineke Meijerink van Agnieten College Nieuwleusen, Mink de Vries van Talenthus De Spil Kulturhus en onze voorzitter Jan Dirk Nijkamp een intentieovereenkomst getekend om te onderzoeken of de huidige beperkte samenwerking kan uitgroeien naar een grotere en structurele vorm.

ondertekening intentieverklaring
ondertekening intentieverklaring

Unieke verbinging en gemeenschap in regio Vechtdal

Zowel de Natuurboerderij als het Agnieten College, met het Talentenhus, werken vanuit het gemeenschapsmodel. Daarbij geldt dat voor iedereen een plek is, een plek waar je jezelf kan en mag zijn, vanuit gelijkwaardigheid ! Ieder maakt deel uit van de gemeenschap, waar je mag geven en ontvangen, en waar je tot bloei mag komen.

Leerlingen van het Agnieten College zijn de afgelopen weken begonnen op de Natuurboerderij, i.s.m. de Natuurboerderij en Philadelphia. Deze eerste kennismaking vertelt iets over het mogelijk mooie verhaal voor de komende jaren.

De Natuurboerderij Lindehoeve, met een locatie van het Agnieten College, als een doe-, werk-, leer- en ontmoetingsplek op het gebied van: natuur, zorg voor mens, plant, dier en omgeving( duurzaam), en sociale gemeenschap.

Een plek waar alle vormen van onderwijs kunnen samenwerken op een brede en inspirerende manier, samen met alle betrokken partijen, op en rond de Natuurboerderij.

Merle en Sanne voeren de geiten
Merle en Sanne bezig met hun werk

6 november Ruilbeurs

Werkgroep Operatie Steenbreek - onderdeel van duurzaamheidsvereniging Groen Gebogen in Dalfsen – organiseert een plantenruilbeurs op zaterdag 6 november bij natuurboerderij Lindehoeve in Dalfsen.

Operatie Steenbreek probeert groen en biodiversiteit te vergroten in de tuinen van het dorp. Het verwijderen van tegels en andere verharding en het opvullen van de ruimte met planten is goed voor plant, dier, mens en watersysteem. Om inwoners aan geschikte planten te laten komen, wordt voor het eerst een ruilmogelijkheid in Dalfsen georganiseerd. Iedereen die tuinplanten over heeft, kan ze inbrengen van 9.00- 9.30 uur. Planten meenemen kan tusen 9.45-12.00 uur, onder het genot van een kopje koffie en uitwisseling van ervaringen. Het ruilen gaat met gesloten beurzen. Natuurboerderij Lindehoeve ligt aan Koesteeg 4 in Dalfsen. De werkgroep verzoekt de inbrengers zo mogelijk de naam van de plant te vermelden op een papiertje en eventueel ook weetjes als juiste standplaats en verzorging, voor de nieuwe eigenaren. Bezoekers moeten zelf tassen of dozen meenemen om de nieuwe aanwinsten in te vervoeren. Kijk eens goed rond in de tuin welke planten je kunt missen, of welke tegels eruit kunnen. Begin november is een prima tijd om te planten en de tuin een groene boost te geven.

plantjes ruilbeurs

Zoveel te zien in het weekend!

Gelukkig is de boerderij weer in het weekend open, want er is zoveel te zien. Jonge dieren lammetjes van schapen en geiten dartelen in de wei. Je mag in de kleine wei met één gezin gaan kijken. Er zijn nog veel meer dieren waaronder de varkens en ganzen. Helaas mag je nog even niet knuffelen met de konijnen en kavia's. We hopen dat dit zo snel mogelijk weer kan.

De tuinen zijn echt prachtig op dit moment, met volop bloeiende struiken, klaprozen, opkomende groente en nog veel meer. Elke natuurfotograaf kan hier zijn of haar hart ophalen.

De groentekraam staat weer aan de weg en zal worden bevoorraad met de eerste oogst uit de groentetuin.

Veel te zien bij de Natuurboerderij Veel te zien bij de Natuurboerderij Veel te zien bij de Natuurboerderij
Veel te zien bij de Natuurboerderij Veel te zien bij de Natuurboerderij Veel te zien bij de Natuurboerderij
Veel te zien bij de Natuurboerderij Veel te zien bij de Natuurboerderij Veel te zien bij de Natuurboerderij

De Sociale Moestuin officieel geopend

De Sociale Moestuin Natuurboerderij Lindehoeve De Sociale Moestuin Natuurboerderij Lindehoeve De Sociale Moestuin Natuurboerderij Lindehoeve De Sociale Moestuin Natuurboerderij Lindehoeve

Vol enthousiasme zette Mans Boelens zaterdag 27 maart de schop in de grond van de nieuwe moestuin. Als initiatiefnemer van de Groene Kerk PG Dalfsen kwam hij met het idee om een Sociale Moestuin te beginnen voor iedereen. ‘Het gaat hier om de sociale contacten, het samenwerken, koffie drinken en dat je de oogst mag verdelen is mooi meegenomen.’

Mans Boelens: ‘De Groene Kerk is een initiatief van de PGDalfsen om een betere balans te vinden tussen natuur, mens en dier. We doen dit binnen de leden van de kerk met initiatieven als groene energie e.d. maar nu ook voor iedereen in de natuur zelf. We zijn al begonnen met het planten van fruitbomen op een stuk land buiten Dalfsen. We zochten voor de Sociale Moestuin een plek dichterbij de mensen en dat is de Natuurboerderij geworden.’

Onder het toeziend oog van voorzitter Ingrid Bannink en secretaris Anneke Zelle Zelle van College van Diakenen haalt Jan Dirk Nijkamp voorzitter van Natuurboerderij Lindehoeve een pier uit de verse aarde. ‘Kijk de grond is super gezond!’ Hij benadrukt nog eens dat de boerderij volledig biologisch werkt. ‘Ook in de Sociale Moestuin mogen geen kunstmatige bestrijdingsmiddelen worden gebruikt, dan moet je maar iets meer onkruid wieden, dat hoort erbij.’ Jan Dirk vindt het bijzonder dat juist nu de Sociale Moestuin voorbij kwam. ‘Het past precies in het plaatje dat wij voor ogen hebben om de Natuurboerderij binnen Poort van Noord voor iedereen toegankelijk te maken. Wij stellen voor hen materialen en grond in bruikleen en zij kunnen samenwerking zoeken met Philadelphia om bijvoorbeeld de bordjes voor in de tuin te maken. We zijn blij met deze initiatieven en juichen samenwerkingen zoals deze toe.’

Het tuinplan voor De Sociale Moestuin is al klaar want het moestuinseizoen is al begonnen. De tuin is van de deelnemers waarbij je de ene keer bij de wortels werkt en de andere keer bij de bonen. Het maakt niet uit hoe vaak je komt werken, het gaat om de sociale contacten. De oogst wordt verdeeld en wat over is gaat, als het kan, naar de voedselbank. Met de vrijwillige bijdrage is het de bedoeling dat moestuin in de toekomst zelfredzaam zal zijn.

5 mensen hebben zich na de eerste berichtgeving in de kranten al gemeld. Mans: ‘Dat is een mooi begin, maar er kunnen er nog meer bij. Omdat er altijd iemand moet zijn om de regie te behouden gaan we op twee dagen van start. De woensdagmiddag zodat kinderen eventueel met ouders kunnen komen en de zaterdag voor iedereen die doordeweeks moet werken. Er wordt een schema gemaakt zodat mensen coronaproof kunnen werken op de dagen en in de weken die zij willen.’ Heb je belangstelling om mee te doen? Mail dan naar socialemoestuindalfsen@gmail.com


maart 2021

Gesloten t/m 20 april

Helaas vanwege de lockdown blijft de Natuurboerderij gesloten.

Toch willen we je niet de leuke foto's van de dieren die genieten in de sneeuw en van de prachtige sneeuwbedekte tuinen onthouden. Je kunt je niet voorstellen dat we binnenkort al weer beginnen met zaaien.

Winter bij Natuurboerderij Lindehoeve
Winter bij Natuurboerderij Lindehoeve
Winter bij Natuurboerderij Lindehoeve
Winter bij Natuurboerderij Lindehoeve
Winter bij Natuurboerderij Lindehoeve
Winter bij Natuurboerderij Lindehoeve
Winter bij Natuurboerderij Lindehoeve
Winter bij Natuurboerderij Lindehoeve
Winter bij Natuurboerderij Lindehoeve
Winter bij Natuurboerderij Lindehoeve
Winter bij Natuurboerderij Lindehoeve
Winter bij Natuurboerderij Lindehoeve

november 2020

Het is herfst

Ondanks dat we helaas niet open mogen voor het publiek, wordt er uiteraard wel gewerkt. Hier zijn onze tuinvrijwilligers bezig en krijg je een indruk van de tuinen op dit moment.

Herst bij Natuurboerderij Lindehoeve
Herst bij Natuurboerderij Lindehoeve
Herst bij Natuurboerderij Lindehoeve
Herst bij Natuurboerderij Lindehoeve
Herst bij Natuurboerderij Lindehoeve
Herst bij Natuurboerderij Lindehoeve
Herst bij Natuurboerderij Lindehoeve
Herst bij Natuurboerderij Lindehoeve
Herst bij Natuurboerderij Lindehoeve

november 2020

Rabo Club Support

Wij zijn superblij met de opbrengst van de Rabo Clubsupport actie. Het prachtige bedrag van € 450,10 gaan we besteden aan de herinrichting van ons terrein. Dank je wel voor alle stemmen.

Rabo Clubsupport Natuurboerderij Lindehoeve

juni 2020

Een kijkje

Dankzij onze vrijwilliger Gerard van Weerd kunnen we toch genieten van al het moois in en op de boerderij

Juni Natuurboerderij Lindehoeve
Juni Natuurboerderij Lindehoeve
Juni Natuurboerderij Lindehoeve
Juni Natuurboerderij Lindehoeve
Juni Natuurboerderij Lindehoeve
Juni Natuurboerderij Lindehoeve
Juni Natuurboerderij Lindehoeve
Juni Natuurboerderij Lindehoeve
Juni Natuurboerderij Lindehoeve
Juni Natuurboerderij Lindehoeve
Juni Natuurboerderij Lindehoeve
Juni Natuurboerderij Lindehoeve
Juni Natuurboerderij Lindehoeve
Juni Natuurboerderij Lindehoeve
Juni Natuurboerderij Lindehoeve
Juni Natuurboerderij Lindehoeve
Juni Natuurboerderij Lindehoeve
Juni Natuurboerderij Lindehoeve
Juni Natuurboerderij Lindehoeve
Juni Natuurboerderij Lindehoeve

Mei 2020

Op afstand

Helaas kan de boerderij nog niet geopend worden. Wel houden we je graag met deze foto's op de hoogte van het wel en wee van onze dieren, de jonge geitjes en de prachtige tuinen. Gelukkig hebben een aantal vrijwilligers het oude verkoophuisje opgeknapt en aan de weg gezet, zodat we je toch verse groente kunnen aanbieden. En wat een mooie groente, ondanks de droogte en vorst aan de grond.

Mei Natuurboerderij Lindehoeve
Mei Natuurboerderij Lindehoeve
Mei Natuurboerderij Lindehoeve
Mei Natuurboerderij Lindehoeve
Mei Natuurboerderij Lindehoeve
Mei Natuurboerderij Lindehoeve
Mei Natuurboerderij Lindehoeve
Mei Natuurboerderij Lindehoeve
Mei Natuurboerderij Lindehoeve

april 2020

Wat een mooie paasverrassing

Toen twee van onze vrijwilligers vanmorgen bij de boerderij kwamen, werden ze blij verrast door een schaap met een pasgeboren lammetje. Het beestje stond nog wat trillerig op de pootjes. Hij of zij dronk lekker bij de moeder die zacht blaatte en snuffelde aan haar pasgeboren spruit.

Ondanks dat de Lindehoeve niet open is, gaat de natuur wel verder. In plaats van een bezoekje daarom foto's van de ontluikende groentetuin, het prille geluk van lammetje en moeder schaap en prachtige bloesem in onze boomgaard. Geniet ervan.

Zodra het kan en mag zal de Natuurboerderij weer open gaan.

Lente Natuurboerderij Lindehoeve
Lente Natuurboerderij Lindehoeve
Lente Natuurboerderij Lindehoeve
Lente Natuurboerderij Lindehoeve
Lente Natuurboerderij Lindehoeve
Lente Natuurboerderij Lindehoeve
Lente Natuurboerderij Lindehoeve
Lente Natuurboerderij Lindehoeve
Lente Natuurboerderij Lindehoeve
Lente Natuurboerderij Lindehoeve
Lente Natuurboerderij Lindehoeve
Lente Natuurboerderij Lindehoeve
Lente Natuurboerderij Lindehoeve
Lente Natuurboerderij Lindehoeve
Lente Natuurboerderij Lindehoeve
Lente Natuurboerderij Lindehoeve

maart 2020

Moestuin en kruidentuin in voorbereiding

Elk jaar doen onze vrijwilligers hun best om een plan neer te leggen voor de moestuin en de kruidentuin. We laten je even meekijken in de plannen voor de kruidentuin. Naast de tekening wordt ook beschreven voor de vrijwilligers hoe je moet zaaien en planten en wat de mogelijkheden zijn voor de kruiden.

Kruidenplan 2020 Natuurboerderij Lindehoeve

Wat kun je met deze kruiden?

Hysop

Enkele blaadjes frissen een salade al op, mits fijn gesneden. Vlees ingewreven met Hysop krijgt een fijnere smaak. Dit kruid is opwekkend en reinigend en vroeger strooide men het op de vloer.

Moederkruid

Bestrijdt migraine als je op het verse blad kauwt.

Kervel

Jonge kervel kan gebruikt worden als zoetstof voor rabarber. De groene zaadjes zijn in fruitsalades een lekkernij. En een kopje Kervelthee helpt tegen de vermoeidheid.

Wij wensen onze vrijwilligers veel succes en plezier bij het inzaaien en planten van de kruidentuin en moestuin. Wil je ook helpen in de tuin? Meld je dan aan bij info@natuurboerderijdalfsen.nl


november 2019

Groen Gebogen verhuist naar Natuurboerderij Lindehoeve

Duurzaamheidsvereniging Groen Gebogen is blij met haar nieuwe onderkomen in de Natuurboerderij Lindehoeve. De vereniging maakte 5 jaar lang gebruik van ’t Gruthuuske. Dit gebouw zal plaatsmaken voor woningbouw.

De doelstelling en activiteiten van de Lindehoeve en Groen Gebogen sluiten goed op elkaar aan. Op de Lindehoeve gaan natuur- en milieueducatie en sociale ondersteuning in samenwerking met Philadelphia al jaren hand in hand. Groen Gebogen heeft in haar 5-jarig bestaan activiteiten ontwikkeld die daar goed op aansluiten. Denk aan acties met buurtgenoten voor een energiezuiniger woning en projecten om samen energie op te wekken, afval te vermijden, het groen bijenvriendelijker te maken en gezond te leven.

Ook de voorgenomen vestiging van de Vechtdal Brouwerij op het terrein van de Lindehoeve biedt goede aanknopingspunten om samen te werken aan projecten over energiebesparing en -opwekking en bezoekers te laten zien wat er allemaal mogelijk is.

Kortom, een fijne plek met leuke perspectieven.


Ondertekening Intentieverklaring

Tijdens het 15 jarig bestaan van de Natuurboerderij, hebben 3 partijen een intentieverklaring getekend voor de toekomst van de locatie aan de Koesteeg. Hierna werd deze overhandigd aan Wethouder Jan Uitslag van Gemeente Dalfsen.

Ondertekening intentieverklaring
Overhandiging aan Jan Uitslag
Uitleg van de plannen door Lars van de Vegt

Intentieverklaring over toekomstplannen

De Natuurboerderij Lindehoeve, Philadelphia en de Vechtdal Brouwerij gaan onderzoeken of het technisch, realistisch en financieel haalbaar is om het terrein van de Natuurboerderij Lindehoeve, Koesteeg 4, zodanig in te richten dat er ruimte is voor dierenverblijven, herinrichting van de huidige boerderij en een kleinschalige bierbrouwerij. Belangrijk hierbij is dat er een mooie zichtlocatie en entree ontstaat aan de noordkant van Dalfsen met veel aandacht voor duurzaamheid. Verder bestaat de mogelijkheid dat andere partijen met eenzelfde maatschappelijke doelstelling kunnen aansluiten bij deze toekomstplannen waardoor een ‘social enterprise’ ontstaat.


15 jarig bestaan

Op 21 september werd het 15 jarig bestaan van Natuurboerderij Lindehoeve gevierd. Veel vrijwilligers en cliënten van Philadelphia hebben geholpen om van de middag een waar feest te maken. De Peepshow, de groentekraam en ook de Escapestal waren voor veel ouderen en kinderen heel erg leuk. Kinderen konden met hun strippenkaart stipwerk doen, een plankje zagen, koek happen, het best wel pittige klimbos van Scouting Dalfsen voltooien en allerlei leuke spelletjes.

Stipwerk
Spelletjes in het veld
Jenga blokken

De kraampjes van Groen Gebogen, de Sterrenwacht, Bijenvereniging Oud Leusen, Mandenmaker Wim Duteweerd, Kunstenares Katarina Jankowski, Tweedehands kinderkleding Zussies en Ambachtelijk Vechtdal Brouwerij hadden regelmatig bezoekers. De flensjes van Restaurant de Barones waren zo op. Het lekkere ijs van Jaap Blaakmeer en de vers geperste appelsap lieten zich goed smaken.

Sterrenwacht
Historie Natuurboerderij Lindehoeve
Natuurboerderij Lindehoeve
Groen Gebogen
Katarina Jankowski
Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij
Natuurboerderij Lindehoeve
Natuurboerderij Lindehoeve Groentekraam
Zussies

Een enorm dankje wel richting onze sponsoren, die ons enorm hebben geholpen:

Sponsor 15 jarig bestaan
Sponsor 15 jarig bestaan
Sponsor 15 jarig bestaan
Sponsor 15 jarig bestaan
Sponsor 15 jarig bestaan


mei 2019

Normaal-Reünie overhandigt cheque

Normaal-Reünie overhandigen cheque aan Natuurboerderij

Afgelopen zondag mocht Jan Dirk Nijkamp, voorzitter van Natuurboerderij Lindehoeve, een prachtige cheque ontvangen uit handen van de organisatie van de Normaal-Reünie. € 500,- schenken zij aan de Natuurboerderij.

De Normaal-Reünie is ontstaan uit een groep fanatieke Normaal aanhangers, die elk jaar weer de optredens van Normaal hebben bijgewoond, sommigen meer dan 10x. De eerste reünie werd in het voorjaar van 2012 georganiseerd door 5 fans, toen nog zonder live-band bij de Familie Hilgenkamp aan de Welsummerweg.

In 2015 stopte de band Normaal na 40 jaar en de organisatie van de Normaal-Reünie kreeg steeds vaker het verzoek om een 2e editie te organiseren. Hieraan kon de organisatie, inmiddels gegroeid naar 6 mensen, in maart 2017 gevolg geven. Karl Kolbe bood aan hoofdsponsor te zijn en stelde zijn bedrijfshal aan de Singel 2 ter beschikking. Ook de coverband De Kisjeskearls, gezien bij Kachel FM in Hoonhorst, werd benaderd en zo was de 2e editie een feit. Uiteraard kwam er ook een derde reünie: Op 16 februari van dit jaar werd door 7 personen de 3e editie georganiseerd. Terugkijkend zegt de organisatie: “Wij zijn van mening dat wij een feest moeten organiseren zoals de gemeente het graag ziet. Hier komt best veel bij kijken om het besloten feest veilig maar vooral gezellig te laten verlopen. Daarom zijn wij nu met 7 personen. Gelukkig hebben wij alle medewerking van sponsors en vrijwilligers gehad, en de avond was dan ook zeer geslaagd! We merken dat Normaal nog erg leeft in deze regio. Wij zijn na de vele positieve reacties alweer voorzichtig bezig met de plannen voor een vierde editie in 2021. Met de opbrengst van de Normaal-Reünie organiseren we nog een afterparty voor de organisatie en de vrijwilligers, maar we wilden ook dat er iets ten goede kwam aan de Dalfser Gemeenschap en de Natuurboerderij is dat bij uitstek.”

Het geld dat naar Natuurboerderij Lindehoeve gaat, wordt bijzonder gewaardeerd en zal een goede bestemming krijgen. Het bestuur heeft plannen voor aanpassing van het plein om zo een centraal punt te creëren. Ook bestaat de boerderij dit jaar 15 jaar, eind juni wordt hiervoor een feest voor iedereen uit Dalfsen georganiseerd.


mei 2019

Kunst om Dalfsen, Kunstpunt 11

Kunst om Dalfsen - Natuurboerderij Lindehoeve

Op 4 en 5 mei werd het Kunst- & Cultuurweekend rondom Dalfsen gehouden. Bij Natuurboerderij Lindehoeve hebben wij de volgende kunstenaars ontvangen.

Dinah

Dinah maakt sieraden van rubber. Hiervoor gebruikt ze verschillende soorten waarbij de holle soort met aluminium draad zorgt ervoor dat de prachtige halssieraden netjes blijven liggen. Bovendien gebruikt ze alleen maar aluminium, voor die mensen die allergisch zijn. In de sieraden gebruikt Dinah ook halfedelstenen en glazen of houten kralen. Ze is begonnen met vooral rood in combinatie met rubber, maar inmiddels maakt ze ook veelkleurige sieraden variërend in kettingen, broches, hangers en ringen. Zij zijn allemaal uniek en waren zeker de moeite waard om te bekijken.

Kunst om Dalfsen - Natuurboerderij Lindehoeve
Kunst om Dalfsen - Natuurboerderij Lindehoeve
Kunst om Dalfsen - Natuurboerderij Lindehoeve
Kunst om Dalfsen - Natuurboerderij Lindehoeve

Katarina Jankowski

Schildert met allerlei soorten technieken. Prachtig zijn de op hout geschilderde dieren, vogels en herten die worden geleid door de vormen en oneffenheden in het hout. Speciaal voor Kunst om Dalfsen heeft ze een collage gemaakt met nestjes. Deze zijn gemaakt in olieverf en geven een mooi overzicht van verschillende soorten eieren. Ook heeft ze aquarel en nog een aantal andere olieverf schilderijen bij zich.

Kunst om Dalfsen - Natuurboerderij Lindehoeve
Kunst om Dalfsen - Natuurboerderij Lindehoeve
Kunst om Dalfsen - Natuurboerderij Lindehoeve
Kunst om Dalfsen - Natuurboerderij Lindehoeve

Gerell & Janell

Ze schilderen allebei en maken prachtige beelden van zeepsteen en brons. Dit echtpaar vult elkaar perfect aan. De expositie is een combinatie van robuust de abstracte beelden tot heel verfijnde technieken in bijvoobeeld het schilderij van een roodborstje.

Kunst om Dalfsen - Natuurboerderij Lindehoeve
Kunst om Dalfsen - Natuurboerderij Lindehoeve
Kunst om Dalfsen - Natuurboerderij Lindehoeve
Kunst om Dalfsen - Natuurboerderij Lindehoeve

Winkel van Philadelphia

Achter de boerderij is de winkel van de cliënten van Philadelphia. Altijd de moeite waard. De cliënten ontvangen u graag!

Kunst om Dalfsen - Natuurboerderij Lindehoeve
Kunst om Dalfsen - Natuurboerderij Lindehoeve